Extra services

Het aanvragen voor schoonmaak, oppas, advies en extra kraamzorg service kan via whatsapp

06-54314667Oppas Service

Vind je het spannend om jouw baby voor het eerst alleen thuis te laten met een oppas? Naast de kraamzorg ben ik ook beschikbaar om op jouw baby, kind of tiener op te passen. Misschien kennen jullie mij al omdat ik bij jullie heb gekraamd en zorgt dat ervoor dat je met een gerust hart jouw baby bij mij durft achter te laten in jullie eigen huis. Of misschien zoek je een oppas in Haarlem en ben je toevallig op mijn website beland, het maakt voor mij niks uit. Als je een oppas zoekt dan mogen jullie mij altijd benaderen.

€20,- per uurKraamzorg advies

Zit je thuis zonder kraamzorg, omdat de kraamzorg pas de volgende dag kan beginnen en krijg je kraamzorg van een andere organisatie dan van mij en heb je vragen voor die eerste nacht alleen thuis? of is de kraamweek inmiddels afgesloten en je hebt toch nog vragen over bijvoorbeeld borstvoeding, kunstvoeding, gewicht, krampjes, bloedverlies etc. Stuur mij dan een whatsapp berichtje en dan spreken wij af om die dag nog persoonlijk te bellen voor advies.

*ontvang je kraamzorg van mij dan is deze service al inbegrepen

€29,- per gesprek van maximaal 30 minutenExtra uren kraamzorg

Heeft de kraamzorg organisatie al de zorg afgesloten maar je bent toe aan extra uren of dagen?

Dan kan je extra uren bijboeken, helaas wordt dit niet vergoed door de zorgverzekering en zal je hiervoor zelf moeten betalen. Het wettelijke uur tarief kraamzorg in 2023 is €59.33 per uur maar ik ben te boeken voor het tarief van €50,- per uur voor minimaal 3 uur.Extra weegmoment na de kraamweek

Wil je graag weten wat jouw baby weegt na het afsluiten van de kraamweek?

Wij spreken dan een moment af zodat ik bij jullie thuis jouw baby weeg en eventueel zo nodig voedingsadvies geef.

€29,- voor alleen wegen (15-30 min bezig)
€45,- voor wegen en voedingsadvies en eventueel met de borstvoeding mee kijken (1 uur bezig)Schoonmaak service

Schoonmaak service uitsluitend op verzoek, ik bied geen vaste dagen aan.
Veel mensen denken dat schoonmaken deel uitmaakt van de kraamzorg, dit is al ruim 15 jaar niet meer zo. Wij houden het huis bij en doen dagelijkse huishouding zoals de was, vaatwas, stofzuigen etc.

Heb je af en toe een schoonmaakster nodig voor thuis? of wil je dit bijboeken in je kraamweek of ben je hoogzwanger, of gewoon geen tijd gehad om jouw huis schoon te maken?

Stuur mij een verzoekje via whatsapp en dan kijken wij samen naar een geschikt moment om de afspraak te maken.

Tarief €17.50 per uur
(vanaf 2 uur)