Welcome image

Morena de Ruijt

In zuid Spanje ben ik opgegroeid en zat ik op een internationale school waardoor ik meerdere talen spreek. Daar op 19 jarige leeftijd begon mijn avontuur als moeder van Dylan. Na één nachtje ziekenhuis en een bevalling van 46 uur achter de rug in een land zonder kraamzorg kwam ik thuis zonder enige ervaring met baby’s. Na een paar dagen thuis met gebroken tepels, vreselijke stuwing en enorme slaapgebrek was het maar raden of dit “normaal” was. 

Inmiddels ben ik 34 jaar oud en heb ik ruim 10 jaar ervaring in de kraamzorg en ben ik nu moeder van 4 kinderen! Naast mijn werk in de kraamzorg ben ik ook professionele fotograaf voor huwelijken en de moederschap zoals zwangerschap en Newborn fotografie. Zodra mijn eerste werkdag begint in een nieuwe kraamgezin dan weet ik nog heel goed hoe dat is om thuis te komen zonder enige ervaring en dat vind ik het leukste aan mijn werk, om gezinnen door deze eerste week te ondersteunen, tips te geven, voor rust te zorgen, helpen met borstvoeding en om die gebroken tepels te voorkomen. 

Natuurlijke werkwijze

Wij leven kraamzorg vanuit een natuurlijke oogpunt.
Er is niets zo belangrijk als je veilig, gesteund, gezien en gehoord voelen tijdens je bevalling en kraamperiode. Er is dan ook veel aandacht voor het creëren van een rustige omgeving voor jou en je baby. rust, ritme, geborgenheid en omhulling worden gebruikt om te zorgen dat jij en je baby zich prettig voelen. Visies die aan een natuurlijke manier van kraamzorg geven ten grondslag liggen, zoals de natuurlijke fysiologische behoeften van moeder en kind, inzichten vanuit pre- en perinatale psychologie, attachment parenting of onvoorwaardelijk ouderschap of een combinatie daarvan. Iedere kraamverzorgster heeft een andere kijk op natuurlijke manier van kramen maar wat wij allemaal gemeen hebben is dat er in ieder geval zoveel mogelijk gebruik gemaakt wordt van natuurlijke en biologische producten, waaronder wol, en de geborgenheid van moeder en kind centraal staan.

Het Team

Ebrar

Mijn naam is Ebrar Tepeyurt woonachtig in Haarlem, sinds 2013 ben ik werkzaam in de kraamzorg en voer deze werkzaamheden met veel plezier en liefde uit. Keer op keer geniet ik weer van elk gezin waar ik de kraamzorg verleen. Jarenlang heb ik met liefde gewerkt voor kraambureaus, maar vanaf maart 2022 heb ik ervoor gekozen om als zelfstandige te gaan werken. Dus een enthousiaste, vlotte, sociale en ervaren kraamverzorgster, die door de jaarlijkse (bij) scholingen op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in de kraamzorg en jou een zorgeloze kraamperiode kan bieden. Het verzorgen zit in mijn bloed en de aantrekkingskracht naar baby’s is enorm. Een mooie combi om toe te passen in mijn werk. Dankbaar ben ik voor de gezinnen die ik met veel passie mag verzorgen. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om jullie en de overige gezinsleden een fijne en vertrouwde kraamweek te geven.
Program Image

Kraamzorg Professionals

Samen met de kraamzorg professionals vormen wij een maatschap. Wij declareren de zorg met hun software en zij verlenen ons back-up zo nodig.

Program Image

Kraamzorg aanvragen

Schrijf je dan hier in!

Meld je hier aan voor kraamzorg!

Binnen een week hoort u van ons

    Kenniscentrum Kraamzorg

    HKZ

    Kwaliteitsregister

    Kiwa keurmerk