High Level Motherhood Fotograaf

Morena de Ruijt, een High Level Motherhood Fotograaf in Haarlem maar werkzaam door heel Nederland en daar buiten. Morena fotografeert zwangeren, newborns, baby, moeders, gezinnen, maar ook huwelijken. Huwelijken in het buitenland. 

Een bevalling fotografeert zij ook maar dit kan je helaas niet vooraf plannen, is jouw bevalling begonnen en heb je al beginnende weeën dan is het mogelijk om ter plekken contact met Morena op te nemen en te kijken of zij gelijk beschikbaar is. Wil je 100% zekerheid hebben bij een geboortefotograaf dan kan je beter zoeken naar een fotograaf die zich specialiseert in geboortes.

 

Een geboorte door Morena te laten fotograferen is wel goedkoper omdat zij niet 24/7 paraat staat twee weken voor en twee weken na jouw uitgerekende datum.  Morena rekent daarom maar  €500 voor een geboorte shoot terwijl de gemiddelde geboortefotograaf €1500 vraagt. 
Om de kansen groter te maken dat Morena jouw geboorte kan vast legen zou zijn om direct met Morena contact op te nemen bij voorweeën zodat zij ruim de tijd heeft om andere shoots te verplaatsen. Of wanneer er vliezen gebroken zijn voor dat de weeën beginnen of bij de geplande geboorte inleiding in het ziekenhuis. 

Morena is ook te volgen op Instagram @boutiquefotografie 

 

Tel: 06-54314666

info@boutiqueweddings.nl

kvk: 59277300