lieve woorden van blije Cliënten

Welkom bij mijn gastenboek! Deel hier jouw ervaring over kraamzorg van Morena of Ebrar.

 1.  
   
   
   
   
   
   
  29 berichten.
  Charlotte Charlotte uit Amsterdam schreef op 22 juli 2023 om 15:30
  Ebrar heeft van onze kraamweek een hele fijne tijd gemaakt. Naast de goede zorg voor mama en baby was het elke dag genieten van de creatieve, gezonde ontbijtjes op bed (ook voor papa!) en een op en top schoon huis. Met Ebrar hebben we kunnen lachen en huilen. Ondanks dat we haar net kende, voelde het allemaal heel vertrouwd. Ze verstaat haar vak en doet dit met heel veel toewijding, energie, plezier en liefde. Ze is duidelijk en direct in haar communicatie. Dankzij al haar waardevolle informatie, tips en handvatten zijn we met heel veel vertrouwen de periode na de kraamweek in gegaan. Mocht er ooit een tweede kindje komen, dan hoop ik dat Ebrar weer onze kraamzorgster wil zijn!
  Ayla Celikagi Ayla Celikagi uit Haarlem schreef op 8 maart 2023 om 09:35
  Wat hebben wij een mooie en fijne kraamweek gehad met de hulp en steun van jou! Ik zou jou aan iedereen kunnen aanraden! Je bent een schat van een mens en heel professioneel! Je hebt ons goede tips gegeven waar we heel veel aan hadden en nog steeds hebben. Ook heb je ons veel geholpen met het geven van borstvoeding. Echt een topper ben je!
  Michelle Michelle uit Haarlem schreef op 11 juli 2021 om 11:11
  Wij hebben Morena gehad in onze kraamweek van ons eerste kindje, we zijn ontzettend tevreden over hoe de week verlopen is. Morena zorgt voor een goede sfeer en is erg relaxed. Ik zou haar zeker de volgende keer weer als kraamverzorgende willen hebben en haar aanraden bij anderen. Echt een topper.
  S. Burnaz S. Burnaz uit Ijmuiden schreef op 25 juni 2021 om 03:36
  Dat goede kraamzorg hét verschil maakt, heeft Morena ons laten zien. Vanaf het eerste tot aan het laatste moment zijn wij, zowel moeder als zoon, meer dan vakkundig verzorgd. Tips die ook echt werken (zoals voeding, ontspanning en slaap van de baby). Dat zij passie voor haar vak heeft en de baby bij haar centraal staat, is heel duidelijk. Ook het contact met Mariska vòòr de kraamweek was heel positief; zij begreep precies wat kraamzorg voor ons betekent en heeft ervoor gezorgd dat de hele week boven onze verwachting is geweest. Beiden heel erg bedankt!
  Froukje Froukje uit Haarlem schreef op 25 mei 2021 om 17:08
  Morena was afgelopen kraamweek bij ons thuis aan het helpen. We hebben een gezin van drie onder de 3 jaar en was af en toe best wel hectisch. Morena kon naast professionele (kraam)ondersteuning ook goed helpen bij de dagelijkse routine. Zowel voor mij, als voor mijn partner en kindjes, was ze de beste kraamhulp die wij ons konden wensen!
  A&K A&K uit Kennemerland schreef op 11 maart 2021 om 09:27
  Morena heeft ons de hele week heerlijk en zo goed verzorgd. Wij hebben veel kunnen uitrusten, veel geleerd over de zorg van mijn baby en zij heeft ook heerlijk voor ons gekookt. Veel succes met de andere gezinnen.
  Bas & Dieuw Bas & Dieuw uit Haarlem schreef op 4 maart 2021 om 15:16
  Morena was kraamverzorgster bij ons eerste kind en daar zijn we erg blij mee! Door haar relaxte en flexibele houding voelden we ons op ons gemak, ook tijdens het controleren van mijn hechtingen etc. Morena heeft oog voor wat er nodig is binnen het gezin en stelt de gezondheid van kind en moeder voorop, met (vooral de eerste dagen) ook een begripvolle en verzorgende rol voor de nieuwe vader. Ze geeft tips en advies op een sturende manier, zonder belerend te zijn- en heeft mij met veel dingen gerust gesteld door de tijd te nemen voor mijn twijfels en zorgen en haar kennis met mij te delen. Vooral de begeleiding bij het borstvoeden, mijn fysieke controles, het ‘vertroetelen’ en de dagelijkse mogelijkheid om 2 uurtjes te kunnen slapen waren zeer waardevol voor ons! Bovendien heel handig dat ze goed is met (grote) honden. Bedankt Morena!
  Marianne Marianne uit Amsterdam schreef op 28 februari 2021 om 18:58
  Morena is de beste kraamzorg die je kan wensen! We hebben echt enorm veel aan al haar wijze adviezen en hebben ook echt genoten van haar gezelschap en humor. Ze heeft me o.a. heel erg geholpen met de borstvoeding en productie op gang krijgen door praktische tips, en elke dag een plan te maken maar ook door positief te blijven en mijn onzekerheid weg te nemen. Ze was constant bereikbaar voor vragen en we vonden het super bijzonder dat ze echt boven verwachting voor ons klaar stond. Nogmaals Morena: je bent een topper, heeel veel dank voor alles! Wij zullen deze mooie eerste dagen met Elva en jou nooit vergeten!
  Rosa Rosa uit Koog aan de Zaan schreef op 10 februari 2021 om 12:33
  Morena was onze kraamhulp na de geboorte van ons eerste kindje Bobbi. Wat een topper!! Ze heeft rust over zich wat erg fijn is. Aangezien dit ons eerste kindje is, was alles enorm spannend. Morena wist ons daarin erg goed bij te staan. Had zelfs een moment in de kraamweek dat ik er even door heen zat en toen kon ik even heerlijk me ei bij Morena kwijt. Morena is een kraamhulp die niet alleen maar zegt wat je moet doen, maar vooral wat je kan doen.. Ze laat je als ouders vrij om je eigen koers te ontdekken en daarbij geeft ze vooral tips en tricks en dringt ze je niks op. Wij hebben echt een heerlijke kraamweek gehad en dat zeker mede door Morena. Een vrouw waar je gezellig mee kan kletsen, iemand die je enorm op je gemak kan stellen en daarbij met alles super professioneel blijft.
  Loes Loes uit Haarlem schreef op 3 februari 2021 om 19:37
  Morena was onze kraamhulp na de geboorte van ons eerste kindje en we hadden ons geen betere kunnen wensen. Morena is heel kundig, zorgzaam, nuchter en vooral ook heel praktisch en hands-on. Precies wat ik nodig had na een zware bevalling. Ook toen het even niet zo goed met me ging wist zij wat ik moest doen en heeft ze ongetwijfeld erger voorkomen. Daarnaast voelde het meteen vertrouwd dat ze er was. Ik vond het ook gewoon heel gezellig met Morena. Nu ik het alleen moet doen heb ik echt nog wel momentjes dat ik zou willen dat ze er nog was. Gelukkig mag ik haar altijd nog even appen als ik het even niet meer weet. Morena, je bent een topper! Nogmaals bedankt voor alles!
  Linda Linda schreef op 8 januari 2021 om 10:43
  Na de geboorte van onze tweede dochter heeft Morena bij ons gekraamd. Omdat we het zo fijn hebben gehad destijds heb ik toen ik zwanger was van onze derde dochter Morena weer gevraagd en gelukkig was ze beschikbaar! Dankzij Morena kijken wij terug op een hele fijne kraamweek. Morena heeft veel kennis en ervaring, is zorgzaam en straalt rust uit. Wij zouden Morena aan iedereen aanraden. Veel dank Morena!
  Sonia Sonia uit Koog aan de Zaan schreef op 7 januari 2021 om 12:14
  Ik ben erg blij met de uitstekende service die we hebben ontvangen, Morena is een fantastische professional met jarenlange ervaring. Ik voelde me op mijn gemak, zelfs op de meest delicate momenten, ze volgde mij en mijn baby met uiterste zorg en aandacht en creëerde een vertrouwensrelatie die ik nooit zal vergeten. Bedankt voor alles lieve Morena!
  Anoniem Anoniem uit Amsterdam schreef op 11 december 2020 om 08:44
  Wij hebben na een moeilijke traject ons eerste kindje op deze wereld mogen zetten. Ik ben tijdens de bevalling veel bloed verloren. Dus het begin was erg moeilijk voor mij. Ik kon echt niet genieten en zat helemaal niet op de roze wolk. Morena heeft me hierin goed begeleid. Ik vond het erg eng dat ik niet op die roze wolk zat. Gelukkig kon Morena mij vertellen dat niet iedereen op die wolk zit. Morena is een lieve en zorgzame vrouw en was zo lief voor onze zoon. Het voelde heel vertrouwd dat ze bij ons was. Ook na de kraamweek mocht ik haar bellen als ik vragen had. Ik kan Morena iedereen aanraden.
  Suzanne Suzanne uit Haarlem schreef op 5 augustus 2020 om 13:53
  Op 23 juni 2020 is onze zoon Olivier geboren. Zoals verwacht een thuisbevalling die snel verliep. Esther was aanwezig bij de bevalling en heeft ons en mij goed geholpen en zeker de dagen erna. Het waren super warme dagen en Olivier kon niet goed drinken. Esther heeft toen snel geschakeld met de verloskundige om zijn tong riem te knippen ( korte tongriem was al geconstateerd bij de check na de bevalling). Gelukkig verliep de borstvoeding daarna goed. Esther is een lieve en zorgzame dame en wij hebben veel van haar geleerd. Ook onze dochter van 2,5 jaar oud vond het gezellig. Na een paar dagen moesten wij afscheid nemen van Esther en kregen wij Mariska. Wij hebben dit totaal niet als vervelend ervaren en de overdracht verliep vlekkeloos. Mariska is onwijs lief en heeft ons goed geholpen en hield mij en Olivier goed in de gaten :). Olivier liet op zich wachten met een plasluier maar dat kwam gelukkig ook goed. Onze dochter was ook gek op Mariska. En vroeg wanneer ze weer komt. Ik zou zowel Esther als Mariska aanraden. Wat een lieve en zorgzame dames en wat hebben wij veel geleerd ondanks dat het onze tweede is. Kraamzorg Haarlem Groetjes Jurriaan, Suzanne, Julie en Olivier.
  Fleur, Peter, Vieve & Philou van Eijk Fleur, Peter, Vieve & Philou van Eijk uit Haarlem schreef op 23 juli 2020 om 20:03
  Wat een luxe een kraamverzorgster die aanvoelt waar jou behoefte als gezin en kraamvrouw liggen. Door middel van vragen die ze stelde waar onze behoefte lag hebben wij een super kraamtijd gehad. Onze tweede dochter Philou heeft dankzij Morena haar vakkennis en aanwezigheid een hele fijne start gehad. Ook onze eerste dochter Vieve was dol op Mariska. Elke dag vroeg ze weer wanneer Morena kwam, als Morena net weg was gegaan. We hebben een hele ontspannen week gehad met z’n viertjes doordat de zorg en aandacht van Morena voor ons gezin zo goed geregeld was. Niks was teveel en ze pakte alles op. We kunnen Morena dan ook aanraden bij iedereen die een kindje verwacht. Nogmaals onwijs bedankt voor alle goed zorgen in de kraamweek maar ook de nazorg in de dagen na de kraamweek. Onwijs fijn! Met vriendelijke groet, Peter, Fleur, Vieve en Philou. kraamzorg Haarlem
  Remco en Tamara Remco en Tamara uit Santpoort-noord schreef op 20 juli 2020 om 20:09
  6 Juli is onze dochter Lina geboren! We hebben ontzettend naar haar komst uitgekeken en door de fijne hulp van Ebrar hebben we een relaxte kraamweek gehad. Ebrar luistert goed naar de dingen waar je tegen aan loopt en denkt met je mee. Ze heeft veel kennis en ervaring. Ze straalt rust uit en weet goed met je kindje om te gaan. Fijn om te zien! Wij kunnen Ebrar aanraden als je opzoek bent naar een fijne kraamhulp. Kraamzorg Santpoort
  Harlie Harlie uit Halfweg schreef op 11 juni 2020 om 19:00
  Morena was incredible! As first time parents, my partner and I had literally no idea what we were doing when we brought our son home from the hospital. I had a tough delivery and was out of action for the first few days due to my epsiotomy and Morena was an absolute angel. She taught me how to breastfeed, how to swaddle and bath my baby as well as answering our endless questions, checking my stitches, doing the housework and being a great source of support and knowledge. She was brilliant with our large dog and cat and her English was flawless – we felt totally at ease and couldn't be any happier with our amazing kraamzorg! Morena has SO much experience with babies – her handling of our son had me in awe! Thank you millions for your time, patience, advice and positive energy.kraamzorg Halfweg
  Marieke, Marten, Liese en Kaat Marieke, Marten, Liese en Kaat uit Santpoort schreef op 8 juni 2020 om 10:05
  Ebrar heeft ons een fantastische kraamtijd bezorgd. Haar aandacht, gezelligheid en kennis heeft ervoor gezorgd dat ondanks de hektiek van enkele ziekenhuisbezoekjes, we thuis steeds weer terug op onze roze wolk konden genieten. Ook bij onze eerste dochter heeft Ebrar ons fantastisch geholpen en haar kennis rondom borstvoeding heeft ervoor gezorgd dat borstvoeding bij mijn beide dochters relaxed en supergoed verlopen is. Dat is echt genieten! Ebrar enorm bedankt! kraamzorg Santpoort
  Caroline Caroline uit Haarlem schreef op 4 juni 2020 om 15:58
  Hele fijne kraamweek gehad dankzij Morena! Dank voor je deskundigheid, je adviezen en je rustige maar gezellige aanwezigheid. Wij vonden het fijn dat je bij ons was! kraamzorg Haarlem
  Claudette Claudette uit Amsterdam schreef op 30 december 2019 om 13:22
  Via via ben ik bij Morena terecht gekomen, zo gaat dat met een top kraamhulp. Wat een fijne tijd hebben wij gehad op ons kraambed. We zijn zo in de watten gelegd door Morena, wat een topper en leuk mens is ze! Ze voelt heel goed aan wat je nodig hebt. Als je behoefte hebt aan gesprekje dan is ze er en als je je rust nodig hebt, dan loopt zweeft ze door het huis om alles achter de schermen voor je te regelen. Niets is haar te veel. Ze maakt super leuk contact met de andere kinderen. Ook is ze heel kundig als het gaat om borstvoeding, wat bij de andere kinderen niet lukte, was het haar nu wel gelukt met mij. Dankjewel voor de fijne tijd, ook namens de rest van het gezin, veel liefs! kraamzorg Haarlem